Обід в обмін на фото в соц. мережах – це реально!

Напевно кожен з нас хоча б раз у житті побував в шикарному ресторані не втримався від того що б сфотографувати вишукану страву приготоване за фірмовим рецептом.

Що вже говорити про тих індивідів, які фоткають все підряд аж до дешевих хот-догів, і викладають ці фото на своїх сторінках в соц. мережах.

Обід в обмін на фото в соц. мережах – це реально!

Деякі ізраїльські ресторани навіть були готові робити відвідувачам знижку лише за те, що вони не будуть сидіти з мобільником над тарілкою. Але такий підхід скоріше злякає просунуту молодь, ніж змусить її відмовитися від улюбленого заняття.

А ось в лондонському закладі The Picture House, з приводу цих суспільних процесів думка діаметрально протилежне. Їхня нова фішка полягає в тому, що оплатити їжу можна просто розмістивши в соц. мережах (Instagram, Twitter або на Facebook) фотографію страви.

Обід в обмін на фото в соц. мережах – це реально!

Заклад фінансується компанією Birds Eye, яка випускає на ринок заморожені продукти та напівфабрикати і таким чином бажає розширити свої точки збуту.

А вся справа в тому, що ця компанія провела нехитре дослідження, після якого з’ясувалося, що більше половини людей як зависло в соц. мережах систематично роблять фотографії своєї їжі. Десять відсотків користувачів роблять це практично щодня, так що напрямок це досить перспективний.

У Лондоні в майбутньому планується відкриття ще кількох подібних ресторанів, чого з нетерпінням очікують любителі Instagram.